Onder mama’s
Van kinderwens tot kindertijd

Onder mama’s is hét mamaplatform van kinderwens tot kindertijd. Duurzaamheid, verbondenheid en ecologie zijn de kernwaarden en vormen de rode draad doorheen alles wat Onder mama’s doet.

Online mama community

Onder mama’s is een warme community voor aanstaande en ervaren mama’s. Het is een platform waarop mama’s content kunnen lezen van zwangerschapswens tot kindertijd.

Niet enkel de roze wolk maar ook wat moeilijker ligt. Het is een wondere wereld waar je tips en advies kan lezen van mama’s en mama-experten, een podcast beluisteren, deelnemen aan een online cursus in de Onder mama’s Academy, testmama worden en veel meer!

Voor mama’s, door mama’s

Het verhaal van Onder mama’s begon in 2020 met het gelijknamige boek. De no-nonsense Onder mama’s boeken zijn geschreven vanuit het hart. Ze bevatten alle informatie die je graag wil weten maar niet altijd te horen krijgt. Oprichter en auteur Sonia Pypaert geeft je eerlijke en neutrale informatie over de fijne maar ook over de minder fijne kantjes van het ouderschap zonder dat het afschrikt. Geen grote opvoedingstheorie, geen lijsten vol beperkingen, gewoon fijne informatie voor wat er echt leeft tijdens een zwangerschap en de baby- en kindertijd.

Benieuwd naar de Onder mama’s community?

Retour en haut